Frutas y verduras ecologicas a domicilio
Ha arribat l'Agost... Temps de vacances!!! Els nostres desitjos, com sempre, és desitjar-vos la millor felicitat possible. El día 30 d'Agost, dilluns esperem retrobar-nos amb la mateixa il·lusió.

QUE ÉS RECAPTE

Recapte és la marca sota el qual un projecte agrícola sostenible fa arribar els seus productes directament al consumidor final.

és l'únic intermediari que existeix entre l'agricultor/productor i el consumidor ajudant a crear així una agricultura sostenible gràcies a Internet que facilita la comunicació.

QUI SOM A RECAPTE

RECAPTE és l'evolució natural de les circumstàncies. La família, agricultors de diverses generacions, fèiem una producció de fruites per a la indústria comercial al mateix temps que una horta per al consum propi més variada de la qual ens sentíem orgullosos i proveïa la nostra taula de la qual també participaven alguns amics que tenien altres amics a qui també els interessava.... Això va fer que l'horta dedicada a la taula fos guanyant terreny a la producció per a la indústria comercial.

El motiu principal de la nostra dedicació són els nostres amics que participen de la nostra horta, als quals servim els productes que surten d'ella amb els quals tenim comunicació diària a través de qualsevol mitjà que la faciliti. Internet és una bona eina que permet mantenir-la 24h al dia els 365 dies de l'any ja que la ubicació geogràfica és molt externa, optem per una tenda virtual.

LA NOSTRA FILOSOFÍA

L'equip de RECAPTE creu que millorar qualsevol aspecte del nostre entorn en el qual estem involucrats és essencial, en això, l'alimentació és un dels importants i ja que la base de la piràmide d'alimentació està composta per fruita i verdura és "bàsic" que els fonaments siguin de bona qualitat. De moment, no existeix una altra denominació que descrigui millor la característica essencial, primordial "sine qua non" del que hagi d'arribar a la nostra taula per alimentar-nos. Fa temps hi havia excuses com que eren cars, difícils de trobar ... però superat això, cada dia hi ha mes gent que es convenç en cas contrari perquè van comprovant que és tot el contrari, preus molt assequibles i a tan sols un clic de distància.

Els quatre pilars bàsics en què es basa RECAPTE són:

1.-SOSTENIBILITAT. Mitjançant aquesta forma de comerç pretenem fer arribar els nostres productes al consumidor final de forma directa sense intervenció de tercers que el que fan és encarir el producte.

2.-CONSCIÈNCIA per un comerç just entre agricultors i consumidors.

3.-EFICIÈNCIA. En RECAPTE es treballa dia a dia per millorar els nostres productes

4.-GARANTÍA. En RECAPTE ens fem responsables dels nostres productes oferint transparència i garanties.

QUE ENS DIFERENCIA

Perquè les nostres fruita i verdures en estar conreades en camps són més nutritius en contenir uns nivells alts de vitamines, minerals essencials, antioxidants, hidrats de carboni i proteïnes, ja que, segons, els nutricionistes, gran part de les malaltia degeneratives tenen el seu origen en l'alimentació.

Perquè les nostres fruites i verdures no contenen productes químics, estan lliures de plaguicides i pesticides.

Perquè la nostra fruites i verdures no contenen organismes genèticament modificats.

Perquè la nostra fruites i verdures són de qualitat ja que s'utilitza un sistema de producció de màxima fiabilitat ja que estan subjectes al Reglamento CEE 2092/91

Perquè la nostra fruites i verdures són més saboroses ja que respecten els gustos originals i conserven la seva aroma i color.

Perquè RECAPTE respecta l'equilibro de la naturalesa i contribueix a la preservació de l'ecosistema i al desenvolupament rural sostenible.

Perquè en RECAPTE s'utilitza fertilitzants naturals fets de matèria orgànica.

Perquè en RECAPTE no s'utilitza herbicides ajudant així també al sòl a preservar els seus nivells de nutrients i humitat

Perquè a *RECAPTE se li ha concedit el segell de confiança on-line

CURA AMB EL NOSTRE ENTORN

En RECAPTE no només ens preocupem pels nostres productes sinó que tots nostres tècniques de cultiu persegueixen la cura del nostre entorn i el medi ambient prenent consciència d'això.

En RECAPTE estem envoltats d'extensa població vegetal, no es poda cap arbre que tingui algun niu, posem menjadors pels ocells, reforestem àrees despoblades i els envasos que utilitzem són de cartró reciclat

Solicitar nuevo envío de fruta y verdura
Fruta y verdura de temporada a domicilio
Facebook Twitter Google +
CUTLIVOS HORTICOLAS RECAPTE S.L - B25492729  · C/ Major nº 196, 25180 Alcarras · Tel. / Fax. 973 791 391
Inscrita en el Registro Mercantil de Lleida en el Tomo 728 de la sección general, folio 77. hoja número L-13880, inscripción 2ª
RSIPAC 21-138/CAT - NRS 21.20683/L
Avis Legal y condicions generals de compra
paginas web