Frutas y verduras ecologicas a domicilio
Benvinguts a la bona alimentació. No us deixeu perdre el millor del camp!!!

Els nostres consells

13/08/2013

25/07/2013

05/06/2013

La ceba tendra

12/04/2013
La ceba tendra

Beneficis de menjar verdura

19/03/2013
Beneficis de menjar verdura
Són nombrosos els beneficis per a la salut els que ens ofereixen els vegetals, això fa que ells siguin una part molt important de la dieta humana i així tenir una millor nutrició. Consumir vegetals entre quatre i vuit porcions d'una tassa al dia confereix una sèrie de beneficis que no es poden obtenir d'altres fonts alimentoses.

Les verdures contenen una sèrie de vitamines i minerals que són beneficiosos per a la dieta humana. Elements com el potassi, vitamina C, àcid *fólico i vitamina A, entre molts uns altres, es poden trobar en abundància en els vegetals.

Aquestes vitamines i minerals els necessita el cos sobre una base diària, i també ajuden al cos a mantenir-se sa perquè pugui prevenir o fer front a malalties i lesions. Les dones embarassades i persones amb certes malalties cròniques també semblen beneficiar-se d'una major ingesta de *oligoelementos i vitamines. Per això una dieta vegetariana no vol dir que no ofereixi tots els nutrients necessitats per l'organisme.

Altres beneficis de salut a partir de les verdures es poden trobar en els *fitonutrientes que aquestes contenen. Aquests nutrients no semblen ser immediatament necessaris per a la dieta humana, però semblen conferir alguns beneficis tals com la protecció contra les malalties cardiovasculars.

La diabetis, alguns tipus de càncer, malaltia renal, accidenti cervell vascular, i la pèrdua òssia semblen ser almenys parcialment *prevenibles amb una ingesta elevada de verdures, com s'evidencia en nombrosos estudis de la dietes humanes.

Els estudis també han suggerit que el consum d'aliments integrals sembla ser més beneficiós que el consum de suplements. Els beneficis per a la salut dels vegetals no poden ser reemplaçats, en altres paraules, pel consum de vitamines, perquè els vegetals posseeixen compostos que no es poden copiar ni reemplaçar, i per això els vegetals els hi més indicats per ajudar al cos a *metabolizar les vitamines i els minerals útils per a l'organisme.

Les verdures també posseeixen un alt contingut en fibra, per la qual cosa poden reduir el risc de desenvolupar malalties cardiovasculars i alguns tipus de càncer, a més ajuden a regular la digestió. La fibra també pot ser trobada en les fruites.

Els sucs de fruites o vegetals tenen una falta de fibra vegetal, però alhora contenen moltes de les vitamines i minerals que es troben en la fruita sencera o en les verdures.

Els beneficis per a la salut de les verdures es poden obtenir a partir de vegetals crus o bullits, les verdures congelades són una bona opció quan les verdures fresques no estan disponibles.

Alguna cosa per tenir en compte a l'hora de pensar en els beneficis de les verdures és que és una bona idea saber-les escollir per la seva gamma de colors. Les verdures de colors diferents tenen diversos nivells de vitamines i minerals, i gràcies al seu consum basat en la gamma de colors, la gent pot garantir que rebrà un aliment ple dels nutrients que es necessiten.

Els beneficis de la pastanaga són molts, per exemple, aquest aliment és ric en vitamina A, mentre que les verdures de fulles verdes tenen molt calci. Les pastanagues o el bròcoli per si soles no proporcionen una nutrició completa, han de ser complementades amb altres tipus de vegetals.http://www.articulo.org/articulo/29348/beneficios_de_consumir_verduras.html
CUTLIVOS HORTICOLAS RECAPTE S.L - B25492729  · C/ Major nº 196, 25180 Alcarras · Tel. / Fax. 973 791 391
Inscrita en el Registro Mercantil de Lleida en el Tomo 728 de la sección general, folio 77. hoja número L-13880, inscripción 2ª
RSIPAC 21-138/CAT - NRS 21.20683/L
Avis Legal y condicions generals de compra
paginas web