Frutas y verduras ecologicas a domicilio
Ha arribat l'hora de prendre-ns seriosament la nostra alimentació. La fruita i la verdura son la base perfecta!!!

Els nostres consells

Consells per millorar la memòria

14/03/2013
Consells per millorar la memòria
La salut del nostre cos està íntimament relacionada amb la de la nostra “ment”. Així, l'exercici físic moderat, juntament amb una dieta equilibrada ajudaran a la teva memòria a treballar de forma més efectiva, millorant les teves capacitats d'atenció, concentració, raonament i pensament.

La “bona alimentació” per a la memòria és exactament la mateixa que per al cos: una dieta rica en fruites i verdures i baixa en consum dels denominats “greixos dolents”. És important posar l'accent en el de “greixos dolents” perquè, al contrari del que molta gent pensa, no tots els greixos són perjudicials per a la nostra salut.


Els científics han pogut comprovar que el consum en les quantitats apropiades d'antioxidants i àcids grassos *omega-3 millora el rendiment de les capacitats cognitives en general, i de la memòria en particular:

1. Les vitamines C i I són antioxidants que milloren el flux d'oxigen que arriba al nostre cervell.

Els nabius, els espinacs, el bròcoli, els tomàquets, el fetge, la fruita seca, i el te verd són aliments amb un important efecte antioxidant.

2. Els àcids grassos *Omega-3 podem trobar-los en els peixos d'aigua freda: salmó, areng, tonyina, nero,… També es troben en l'oli d'oliva i en les nous. Tots els experts en nutrició recomanen el consum d'almenys 2 racions de peix per setmana. Si per alguna raó, no pots consumir aquestes 2 racions setmanalment, podria estar justificat el consum de suplements alimentosos (sempre prèvia consulta mèdica).

Una de les formes més fàcils d'implantar 2 hàbits que no només milloraran la teva memòria i la teva productivitat, sinó que a més t'ajudaran a millorar el teu estat de salut en general, és començar des d'aquesta mateixa setmana a integrar en la teva dieta el consum de:

3-5 racions de fruita o verdura cada dia.
2 racions, com a mínim, de peix a la setmana.
Si a més pots reduir el teu consum de carns “vermelles”, molt millor. No es tracta que eliminis el seu consum, sinó que ho redueixis fins a un màxim de 2 racions per setmana

Comentaris

Per afegir un comentari sobre els nostres consells

Inici de sessió
No hay comentarios, se el primero en publicar un comentario (cat)
CUTLIVOS HORTICOLAS RECAPTE S.L - B25492729  · C/ Major nº 196, 25180 Alcarras · Tel. / Fax. 973 791 391
Inscrita en el Registro Mercantil de Lleida en el Tomo 728 de la sección general, folio 77. hoja número L-13880, inscripción 2ª
RSIPAC 21-138/CAT - NRS 21.20683/L
Avis Legal y condicions generals de compra
paginas web