Frutas y verduras ecologicas a domicilio
Ha arribat l'hora de prendre-ns seriosament la nostra alimentació. La fruita i la verdura son la base perfecta!!!

Els nostres consells

Aliments per combatre l'estrès

04/03/2013
Aliments per combatre l'estrès

Per combatre l'estrès és important mantenir una dieta equilibrada i una alimentació rica en hidrats de carboni i antioxidants vegetals.

Les proteïnes també són una altra font important, per la qual cosa el peix blau o els llegums són aliments que t'ajudaran a combatre l'estrès. De la mateixa manera, els mol·luscs, que contenen zinc, són recomanats. A més, també has de tenir en compte els cereals.

Entre els aliments necessaris per combatre l'estrès destaquen la fruita i verdura, per la qual cosa has de tenir sempre present les cinc racions diàries d'aquests aliments. Entre les verdures destaquen la col, bledes, bròcoli i coliflor. L'all també és recomanable.

De la mateixa manera, has d'incloure aliments rics en vitamina A, com a pastanagues, meló, pebrot o tomàquet, així com en vitamines B i I, com a làctics, alvocat, cervesa, mongetes verdes, col, fruita seca o olis vegetals, entre uns altres.

Així mateix, hi ha aliments que contenen potassi, magnesi o calci i que hauries de tenir en compte ja que també són importants. En aquest sentit, la carn i les esmentades verdures, els llegums o els derivats de la llet són aliments que hauries de tenir en compte.

Entre els aliments per combatre l'estrès també estan aquells considerats relaxants, ja que actuen sobre les cèl·lules nervioses. En aquest sentit destaquen aliments com els plàtans, les ametlles o l'enciam, així com el llevat de cervesa o el germen de blat.

A més, les infusions t'ajudessin a relaxar-te. Prova amb la melisa o la valeriana

Comentaris

Per afegir un comentari sobre els nostres consells

Inici de sessió
No hay comentarios, se el primero en publicar un comentario (cat)
CUTLIVOS HORTICOLAS RECAPTE S.L - B25492729  · C/ Major nº 196, 25180 Alcarras · Tel. / Fax. 973 791 391
Inscrita en el Registro Mercantil de Lleida en el Tomo 728 de la sección general, folio 77. hoja número L-13880, inscripción 2ª
RSIPAC 21-138/CAT - NRS 21.20683/L
Avis Legal y condicions generals de compra
paginas web