Frutas y verduras ecologicas a domicilio
Benvinguts a la bona alimentació. No us deixeu perdre el millor del camp!!!

Els nostres consells

10 consells perquè la fruita i verdura durin més temps en la nevera

28/02/2013
10 consells perquè la fruita i verdura durin més temps en la nevera

Segur que has sentit més d'una vegada la dita: “una poma podrida podreix a la resta”. I és cert, la saviesa popular i el refranyer espanyol sempre tan pràctics ens vénen a dir que si no anem amb compte en com guardem els aliments podem espatllar el menjar adjacent.Els frigorífics avui dia tenen seccions especials per a cada tipus d'aliment en les quals la temperatura varia per a l'òptima conservació, per això el primer i principal és que et llegeixis el manual del fabricant on ho explicarà detalladament.


Però a més d'això en RECAPTE hem preparat un post amb 10 consells perquè els teus aliments durin més dins del frigorífic.


1 – Maduixes, submergeix-les en una solució composta per 10 parts d'aigua per 1 de vinagre, les seques amb cura i ja les pots ficar en la nevera, es conservaran més temps.


2 – Si vas fer guacamole o et va sobrar del sopar o per guardar un alvocat tallat, ho ruixem amb oli i així no s'enfosquirà l'alvocat i conservarà el color verd.


3 – Cebes i patates no es barregen perquè s'espatllaran abans, normalment les cebes si estan ben ventilades poden durar-te entre 2 i 3 setmanes. Les patates fan bones molles amb les pomes, guarda-les juntes, ajudaran al fet que aquestes últimes es conservin millor.


4 – Formatge tallat: Si untes la superfície amb oli o mantega evitaràs que s'assequi. També et recomanem que no emboliquis els tascons de formatge en paper film, és millor fer-ho en paper encerat i després en una bossa de plàstic. Intenta conservar-ho en el lloc més temperat de la nevera, si no tens compartiment especial per al formatge, et recomanem que ho facis en el compartiment de les verdures.


5 – Les herbes aromàtiques les pots posar en cubiteres i cobrir amb oli, per després congelar-les. Així les tindràs llistes per a qualsevol guisat com el primer dia. Això és recomanable per a herbes com Romero, sàlvia o orenga.


6 – Conserva espàrrecs crus com si fossin un ram de flors. Talla'ls les puntes finals, i submergeix-los en una gerra amb dos dits d'aigua, després els pots cobrir amb plàstic. Els tindràs cruixents i verds més temps.


7 – Embolica la part final d'un farcell de plàtans en paper film, aguantaran entre 3 i 5 dies més. Recorda també que els plàtans són la fruita que més gas etilè desprèn així que no convé que al costat d'ells posis una altra fruita o s'espatllarà abans.


8 – Si tens moltes verdures ja tallades, les podràs conservar millor en recipients de cristall. Els Tupper de plàstic es deterioren, adquireixen olors i es taquen amb facilitat. Pots aprofitar pots de conserves que vagis a tirar, renta'ls i usa'ls para això.


9– Els xampinyons és millor que els guardis en bosses de paper, no de plàstic i en un lloc fresc i el més sec possible.


10 – Si algun aliment va tacar la nevera o si alguna fruita es va espatllar en el calaix dels vegetals és millor retirar la resta d'aliments i netejar a consciència. Evitaràs possibles contaminacions, gèrmens etc. Et recomanem realitzar un bon manteniment de tant en tant passant un drap submergit en una solució amb sabó. El teu frigorífic t'ho agrairà i no tindrà olors molestes. Si ja vas netejar i segueix fent olor, aquí va un altre truc. Situa un bol o plat amb diverses cullerades de bicarbonat, això absorbirà l'olor i baixarà el nivell d'humitat també.


http://blog.darty.es/10-consejos-fruta-y-verdura-nevera/

Comentaris

Per afegir un comentari sobre els nostres consells

Inici de sessió
No hay comentarios, se el primero en publicar un comentario (cat)
CUTLIVOS HORTICOLAS RECAPTE S.L - B25492729  · C/ Major nº 196, 25180 Alcarras · Tel. / Fax. 973 791 391
Inscrita en el Registro Mercantil de Lleida en el Tomo 728 de la sección general, folio 77. hoja número L-13880, inscripción 2ª
RSIPAC 21-138/CAT - NRS 21.20683/L
Avis Legal y condicions generals de compra
paginas web