Frutas y verduras ecologicas a domicilio
Benvinguts a la bona alimentació. No us deixeu perdre el millor del camp!!!

Els nostres consells

Saps preparar sucs sense perdre cap de les seves propietats?

25/02/2013
Saps preparar sucs sense perdre cap de les seves propietats?

Sàpigues com preparar un suc perquè conservi totes les seves propietats? Doncs sàpiga, en primer lloc, que convé triar fruites i hortalisses de temporada assegurant-nos que estiguin al punt òptim. Així, triarem les que tinguin colors intensos, textura ferma i aroma agradable. El resultat serà encara millor si els productes procedeixen de cultiu biològic ja que no hauran estat tractats amb plaguicides i posseiran més sabor. Una vegada a casa és important guardar les fruites i hortalisses en el frigorífic traient-les d'ell just quan les anem a utilitzar.

Cal rentar-les directament sota l'aixeta d'aigua freda i no han de deixar-se en remull perquè podrien perdre vitamines. A més, si per preparar el suc necessita pelar la fruita faci-ho amb el menor nombre de corts possible. Següent pas serà convertir la fruita o hortalissa sòlida en líquid ja sigui-segons els casos- liquant-la, esprement-la o batent-la. Ah!, i no afegeixi sucre.

 

No és necessari ni tan sols en el cas de les fruites molt àcides. Una vegada obtingut el suc haurem de prendre-ho immediatament perquè no es ressenti el seu contingut nutricional, el seu sabor i el seu color evitant l'oxidació de les seves substàncies actives.

 

Això ocorre perquè les vitamines que contenen els sucs són molt sensibles a agents físic-químics com la llum, l'oxigen i la temperatura i es perden en contacte amb ells. Aquest procés es pot retardar afegint al preparat unes gotes de suc de llimona o conservant la beguda en el frigorífic però tingui en compte que la degeneració del suc no es deté. En tot cas, si vol conservar els nutrients del suc pot congelar-ho, alguna cosa que a més li permetrà preparar refrescants i nutritius “pols” si aboca la beguda en els motlles adequats.

http://deorienteaoccidente.wordpress.com/2008/06/23/como-curar-con-jugos-de-frutas-y-verduras/

Comentaris

Per afegir un comentari sobre els nostres consells

Inici de sessió
No hay comentarios, se el primero en publicar un comentario (cat)
CUTLIVOS HORTICOLAS RECAPTE S.L - B25492729  · C/ Major nº 196, 25180 Alcarras · Tel. / Fax. 973 791 391
Inscrita en el Registro Mercantil de Lleida en el Tomo 728 de la sección general, folio 77. hoja número L-13880, inscripción 2ª
RSIPAC 21-138/CAT - NRS 21.20683/L
Avis Legal y condicions generals de compra
paginas web