Frutas y verduras ecologicas a domicilio
Ha arribat l'hora de prendre-ns seriosament la nostra alimentació. La fruita i la verdura son la base perfecta!!!

CONDICIONS DE COMPRA

Les despeses de transport i impostos estan inclosos en els preus indicats. Sobre aquests preus no existeixen despeses addicionals.

El dret de desistiment queda exclòs en tractar-se de productes que es deterioren amb rapidesa (peribles) Art. 45 b Llei 47/2002 de 19 desembre sobre Ordenació del Comerç Minorista pel que fa a les vendes a distància.

Cada setmana pot personalitzar el contingut de la cistella amb 3 dies d'antelació respecte al dia de lliurament. Si per motius climatològics no disposéssim algun dels productes sol•licitats, Recapte es posarà en contacte amb el client per informar-li de la situació i presentarà tres opcions: substituir el producte per un semblant, si fos el cas, augmentar el pes de la resta de productes que ha sol•licitat o bé no enviar la comanda.

Una vegada s'ha rebut la caixa, si aquesta ha arribat en mal estat, no se li cobrarà la caixa.

L'horari de repartiment és de dimarts a divendres en horari de matí o de tarda (el dia que el client triï). El client haurà d’indicar a la primera comanda que dia de la setmana (dimarts a divendres) desitja rebre la seva comanda de forma setmanal, i tots els enviaments es realitzaran el mateix dia de la setmana tret que el client indiqui el contrari. Si per algun motiu no imputable al client la caixa es lliura en més de 48 hores, tampoc se li cobrarà l'import de la caixa.

Si entre setmana hi ha un dia festiu, el dia de recepció de la caixa es retardarà o avançarà 24 hores en relació al dia acordat. Consultar l'apartat "NOTÍCIES" per saber com es realitzarà el repartiment

Si una setmana no vol rebre la caixa, també amb 3 dies d'antelació haurà de comunicar-ho. El fet de no realitzar comanda no implica que no li surti la caixa.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals,li informem que les seves dades estan incorporades als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitja pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades dirigint-se a: JOSEP M. MONTOY PELEGRÍ, c/ Major núm. 196 d'Alcarràs (Lleida).

Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si escau, són confidencials i destinats únicament a la persona o entitat a qui han estat enviats.

El contingut d'aquest correu electrònic i els seus documents adjunts va dirigit únicament a la persona o entitat que es mostra com a destinatari i pot contenir dades confidencials o privilegiats.

Si vostè no és el destinatari i rep aquest mail per error, preguem es posi en contacte amb nosaltres i destrueixi immediatament el mail amb els seus documents adjunts sense llegir-los ni fer cap ús de les dades que en ells figurin, atenint-se a les conseqüències que d'un ús indegut d'aquestes dades puguin derivar-se.

AVISOS LEGALS

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d'Espanya, li informem que aquesta pàgina Web és propietat de JOSEP M. MONTOY PELEGRÍ, d'ara endavant RECAPTE, amb domicili en c/ Major, 196 25180 ALCARRAS (LLEIDA), amb CIF. núm. 40859638T.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l'e-mail info@recapte.com, o en el telèfon 973 79 13 91.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís

A. PROPIETAT INTEL•LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de RECAPTE o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel•lectual i Industrial. L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de RECAPTE i/o el titular dels drets per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular. L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s'autoritza exclusivament a permetre l'accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col•laborador o soci de RECAPTE.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

B. CONDICIONS D'ACCÉS
L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, RECAPTE es reserva el dret d'oferir serveis que requereixin el registre previ de l'usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre. L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic, a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés a la nostra Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d'ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l'adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin unes altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que RECAPTE, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari.

RECAPTE es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l'USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de RECAPTE, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. RECAPTE assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través de la nostra web

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinats dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de RECAPTE, titular i responsable del mateix. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li sol•licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certs, veraços i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol•licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol•licitar-nos qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte. L'enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si *RECAPTE ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

*RECAPTE, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums Vitae

En el cas d'enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades personals s'incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s'ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel•li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat a formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades personals

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició previstos en la llei mitjançant escrit signat dirigit a la RECAPTE en l'adreça c/ Major, 196 25180 ALCARRAS (LLEIDA) o mitjançant correu electrònic a l'adreça info@recapte.com aportant còpia del seu DNI.

Comunicacions de dades

RECAPTE li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l'USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que RECAPTE ha adoptant totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Considerem que si no cancel•la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que RECAPTE ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

RECAPTE, no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

RECAPTE pot modificar les presents polítiques de privadesa per adaptar-les a les modificacions que es produeixi en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web. Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb els nostres assessors BONET consulting: www.bonetconsulting.com/servicioslopd.html

D. RESPONSABILITATS En posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari. L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal•lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics. L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a RECAPTE per qualssevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.

RECAPTE queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel•lectual dels articles i imatges publicades al seu portal, així com, no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres web, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús dels mateixos. RECAPTE queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privadesa, o qualssevol una altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent.

L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L'USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de la ciutat on es troba la seu central, a dalt indicada. Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb els nostres assessors BONET consulting: www.bonetconsulting.com/servicioslssi.html

E. ÚS DE COOKIES
Per la utilització de la nostra web és necessari la utilització de cookies. Les cookies s'utilitzen amb la finalitat d'usar la pàgina en diferents idiomes, si vostè ho desitja pot configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de cookies i per impedir la instal•lació de cookies en el seu disc dur. Per favor, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació.

F. AVÍS DE PRIVADESA DE L'ESTADÍSTIQUES GOOGLE ANALYTICS
Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (Google). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text situats en el seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris de l'assetjo web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units. Google usarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l'activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així l'hi requereixi la legislació, o quan dites terceres processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada del que disposi Google. Pot Vostè rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, no obstant això, deu Vostè saber que si ho fa pot ser que no pugui usar la plena funcionabilitat d'aquest website. En utilitzar aquest website Vostè consenteix el tractament d'informació sobre Vostè per Google en la forma i per a les finalitats a dalt indicades.

G. CONFIANÇA ON-LINE

Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari. Així mateix, com a entitat adherida a CONFIANÇA ONLINE i en els termes del seu Codi Ètic, en cas de controvèrsies relatives a la contractació i publicitat online, protecció de dades, protecció de menors i accessibilitat, l'usuari podrà acudir al sistema de resolució extrajudicial de controvèrsies de CONFIANÇA ONLINE (www.confianzaonline.es).

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de RECAPTE, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. RECAPTE assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través de la nostra web

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinats dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de RECAPTE, titular i responsable del mateix. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal

Ús de les seves dades personals

Les dades que li sol•licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certs, veraços i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol•licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol•licitar-nos qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte. L'enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si RECAPTE ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

RECAPTE, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums Vitae

En el cas d'enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades personals s'incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s'ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel•li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat a formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, demanen ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades personals

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició previstos en la llei mitjançant escrit signat dirigit a la *RECAPTE en l'adreça c/ Major, 196 25180 ALCARRAS (LLEIDA) o mitjançant correu electrònic a l'adreça info@recapte.com aportant còpia del seu DNI.

Comunicacions de dades

RECAPTE li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l'USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que RECAPTE ha adoptant totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Considerem que si no cancel•la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que RECAPTE ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

RECAPTE, no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

RECAPTE pot modificar les presents polítiques de privadesa per adaptar-les a les modificacions que es produeixi en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web. Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb els nostres assessors BONET consulting: www.bonetconsulting.com/servicioslopd.html

CUTLIVOS HORTICOLAS RECAPTE S.L - B25492729  · C/ Major nº 196, 25180 Alcarras · Tel. / Fax. 973 791 391
Inscrita en el Registro Mercantil de Lleida en el Tomo 728 de la sección general, folio 77. hoja número L-13880, inscripción 2ª
RSIPAC 21-138/CAT - NRS 21.20683/L
Avis Legal y condicions generals de compra
paginas web